Goosebumps creëert merksensaties

Mensen raken met uw verhaal is de uitdaging van elk evenement, van elke ontmoeting. Hoe mensen uw merk ervaren, hangt af van de manier waarop u hen keer op keer met uw verhaal weet te raken. Goosebumps is dan ook méér dan zomaar een eventbureau.
Vanuit onze visie 'the right story counts' bedenken en organiseren we tastbare ontmoetingen die zorgen voor echte merksensaties.

We hebben daarvoor een aanpak ontwikkeld die steunt op 3 onmisbare ingrediënten voor wie een blijvende indruk wil nalaten.

Nextway

Embrace the
Nextway of thinking.

Goosebumps wil u inspireren.
We laten ons drijven door passie, creativiteit en inzicht om strategische trajecten te bedenken. Deze laten mensen, organisaties en bedrijven toe om direct met elkaar te communiceren.

Artfield

Explore the entire artfield.

Goosebumps wil u fascineren.
We zijn gespecialiseerd in vernieuwende en beklijvende liveconcepten,
die een sterke betrokkenheid bij het publiek bewerkstelligen.

Clockwork

Make it run like clockwork.

Goosebumps wil u verbazen.
Grootse momenten danken hun impact vaak aan praktische perfectie. Een foutloze uitvoering van een creatief idee, een naadloze regie en minutieuze timing zijn essentieel om een maximaal effect te ressorteren.

Ons recept voor een blijvende merkbeleving

Goosebumps brengt mensen samen rondom merken, op een creatieve en resultaatgerichte manier. Daarom begint bij ons elk project met het stellen van de juiste vragen.

Eerst het doel, dan de middelen: een werkwijze die ervoor zorgt dat onze realisaties naadloos aansluiten bij uw verwachtingen en die van uw doelpubliek. Steunend op onze uitgebreide ervaring scheppen we telkens een perfect afgewerkt kader om uw relatiebeheer verder uit te bouwen.

  1. 1 Welke resultaten streven we na?
  2. 2 Welke relevante beleving kunnen we creëren om dit doel te bereiken?
  3. 3 Hoe geven we die beleving de best mogelijke inhoudelijke en praktische invulling