Goosebumps

Ontdek het DNA van Goosebumps!

x

Goosebumps wil mensen kippenvel bezorgen met fantastische en beklijvende evenementen. Maar wat zit er onder ons vel? Wat zit er in onze genen?

Integriteit - Als jong maar ervaren team, willen we vooral zijn wie we zijn, zonder pretentie. We gebruiken de kracht van de eenvoud in onze stijl van werken en onze manier van zijn.

Toewijding - We zetten ons ten volle in voor elke klant, elk project. U zal die toewijding merken in oog voor details, persoonlijke betrokkenheid en niet aflatende interesse voor wat we doen.

Betrouwbaarheid - We kennen ons vak en we weten wat we doen. Als klant kan u op ons rekenen in vertrouwen. Onze communicatie en omgang is gestoeld op deze waarde: respectvol, zakelijk en persoonlijk.

Uitdaging - We gaan graag een nieuwe uitdaging aan. Uw evenement tot een kippenvelmoment brengen, dat is een uitdaging. Maar ook onze persoonlijke groei en die van Goosebumps zijn blijvende uitdagingen voor ons.

Enthousiasme - Met een tomeloos enthousiasme gaan we voor elk project aan de slag, om het nog beter te maken. Plezier staat centraal in alles wat we doen.

Merken kunnen mensen goosebumps geven. Daar zijn wij van overtuigd. We hopen dat ook Goosebumps jullie kippenvel kan bezorgen!

Groeten,
Het Goosebumps team

Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1

There are many ways to give people goosebumps

The right story counts

Hello, wij zijn Goosebumps. Goosebumps is gespecialiseerd in de organisatie van evenementen en entertainmentproducties van hoog niveau: onvervalste kippenvelmomenten als efficiënt middel om de relatie tussen mensen en merken te versterken.

Want hoe leren mensen uw merk best kennen? Als het verhaal dat u erover vertelt wonderwel in hun belevingswereld past. Kortom: the right story counts. Vanuit die visie organiseert Goosebumps ontmoetingen tussen mensen en merken. Tastbare ontmoetingen. Ontmoetingen om te onthouden.

Volg ons op Facebook

Nice teamlunch to start the year, thanks to DJAR #teamspirit #colleagues #djars

Famous photographer in the house. New project coming up. Already curious? Stay tuned! #upcomingproject #excited #michielhendrickx